ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

 

ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

“ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”

 ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟc

 

         Αριθμ. Φυλλου 134       Φεβρουαριος 2021  

      

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ COVID - 19

 

Σε συνεχεια προηγουμενων επισημανσεων επί του κορωνοιου, αιτιου της ασθενειας covid — 19 πού με αμείωτο, μαλλον επιτυχυνόμενο ρυθμό, καθημερινως η κοινη γνωμη κυριολεκτικως "βομβαρδιζεται" με νεα στοιχεια αζιζει να σταθουμε σχολιάζοντας, στα εξης, με τήν βοηθεια πάντοτε του ομοτιμου Καθηγητου του Γεωπονικου Πανεπιστημιου Αθηνων κ. Νικολάου Εμμανουηλ.

α)  Οι μεταλλάξεις του ιου πού εξ ορισμου, λανθασμενα ομως, παραπέμπουν σε κατι το επικίνδυνο καί τρομακτικό, δεν ειναι κατι εξαιρετικό καί σπάνιο για τούς εμβιους οργανισμούς.  Ειδικα για τους ιούς καί ιδιαίτερα τούς RNA ιούς, οπως ειναι ο ως ανω ιός, οι μεταλλάξεις συμβαίνουν πολύ συχνα καί δεν οδηγουν απαραιτητα σε κατι αρνητικό. Το RNA ειναι ενα πολύ ασταθες μακρομόριο καί μπορει με τήν μεταλλαξη ο ιός να γινει λιγοτερο επικίνδυνος, αδιαφορος η πιό επικίννδυνος, ως πρός τήν παθογονικότητα του.

Ηδη στον ιό της covid — 19 εχουν συμβει εκατονταδες μεταλλάξεις. Στην δημόσια ομως πληροφορηση τονίζονται μόνο οι "επικίνδυνοι" (στελεχη της Μ.  Βρεττανιας, της Ν.  Αφρικης καί της Βραζιλίας), οσον αφορα την δυνατότητα διασπορας η/καί παθογονικότητας. Οιαιδηποτε αλλες μεταλλάξεις πού ειναι αδιαφορες η καί πού μειωνουν τις ως ανω ιδιοτητες κανείς δεν ομιλεί, ως εα΄ν δεν υπάρχουν. Το γεγονός τουτο αναμφιβολα συμβαλει στην περαιτερω αγωνι, αν οχι "εκφοβισμό", του κοινου.

β) Δεν αποκλείεται οι μεταλλάξεις, πού κατα κανόνα συμβαίνουν κατα την διαδικασια αντιγραφης (πολλαπλασιασμου) του RNA στα κυτταρα του ανθρωπου να οφειλονται καί σε επαγόμενη (induced) μετάλλαξη λόγω της εφαρμογης των mRNA εμβολίων, με τήν λογικη (μηχανισμό) πού κατ΄ αντιστοιχία υπάρχει καί με αλλα παθογονα π.χ. βακτηρια, πρωτιστα. Να αναπτυσσωνται δηλαδή στελεχη με μεταλλάξεις (διαφοροποιησεις) στον διαρκη αγωνα επικρατησης  (προσαρμογης) μεταξυ παθογονου καί ξενιστη. Το γεγονός της υπαρξης μεταλλάξεων μπορει να δικαιολογησει την στο μελλον αποτυχια των ηδη υπαρχοντων εμβολίων καί τον αναγκαστικό κατα περιόδους εμβολιασμό με νεα εμβολια καί τον αντιστοιχο εθισμό του κοινου σε συνεχεις εμβολιασμούς.

γ) Επί τελους, μετα από ανεπίτρεπτη καί αδικαιολόγητη ολιγωρια, ανακοινωθηκε οτι ειδικη ομαδα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ) επισκεφθηκε την περιοχή Γιουχαν της Κινας για να ερευνησει το πως προεκυψε για πρωτη φορα εκεί ο συγκεκριμενος ιός. Το αποτελεσμα: Η επιτροπη αποφανθηκε οτι: 1) Ο ιός κατασκευασθηκε σε εργαστηριο 2) δεν προηλθε από νυχτεριδες η αλλα θηλαστικα της περιοχής, οπως εξ  αρχης ειχεν ανακοινωθει από τα μεσα.  3) O ιος πρεπει να εχει μεταφερθει από αλλη περιοχη.

Καί εμείς σχολιαζουμε που; Κανεις δεν ξερει! Γιατι; Πως; Κανεις δεν ξερει! Πως, κανείς δεν ξερει;

Δ) Στην διαδικασια παραγωγης ορισμενων εμβολίων γενετικου υλικου χρησιμοποιουνται ινοβλαστες (βλαστοκυτταρα) από διαφορους ιστους οργανων ανθρωπινων εμβρυων πού προερχονται από εκτρωσεις η αποβολές.  Υπάρχει μαλιστα πιθανότητα στοιχεια (υλικό) των κυτταρων αυτων να εμπεριεχονται καί στα εμβολια.

Φαντασθειτε! Ζωντα κυτταρα από εμβρυα πού εχουν προελθει από εκτρωσεις -  αποβολες μπορει «νομίμως» να βοηθουν στην παραγωγη εμβολίων. Τα ιδια ομως τα εμβρυα ουσιαστικα θεωρειται νόμιμο να θανατωνονται, διοτι ταχα δεν εχουν ζωη; Τουτο ομως δεν ισχυει. Διοτι καί κατα την ιατρικην επιστημην, αλλά καί κατα την δογματικην διδασκαλιαν της Εκκλησίας, το εμβρυον εμψυχουται, λαμβανει ζωην «εξ  ακρας συλλήψεως». Καί προσεξτε καί κατι ακόμη!  Υλικό από τα κυτταρα του ανθρωπίνου εμβρυου μπορει να εγχεεται μεσω του εμβολίου σε ανθρωπους που χρησιμοποιωντας τα στον μεταβολισμό του, καθιστουν, υπό την ευρειαν εννοιαν του ορου, τον ανθρωπον αυτόν αθελα του ... κανιβαλο!

ε) Συμφωνα με τήν υπάρχουσα νομοθεσια για τήν αδειοδοτηση εφαρμογης των G.M.O (Genetikally, Modιfied Organisms, Γενετικα τροποποιημενοι οργανισμοί), οπως ειναι με τήν ευρεια καί πάλιν εννοια τα mRNA καί DNA εμβολια, απαιτουνται  σχετικες ερευνες για τυχόν περιβαλλοντικες επιπτωσεις (τουτο ισχυει ως παραδειγμα για τα γενετικως τροποποιημενα φυτα).  Τετοιες μελετες δεν εχουν κατατεθει για τα εμβολια γενετικου υλικου πού εχουν παραχθεικαί εφαρμόζονται!!

«Οποία βιασυνη» !!!

 

 

Διά τον «Αντιαιρετικόν Αγωνα" του «Συλλόγου των Ορθοδοξων» καί του "Μητροπολιτικου Φιλοπτωχου Ταμειου", του «Ιερου Φιλανθρωπικου Συνδεσμου Κληρικων Ακαινοτομητου Εκκλησίας ΓΟΧ Ματθαιος ο Α» . Ελάχιστος προς Κύριον ευχέτης. Ο Προεδρος του Μητροπολιτικου Φιλοπτωχου Ταμείου +Ο Μεσογαίας, Λαυρεωτικης καί Αχαρνων Κηρυκος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΘΑΙΡΕΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΙΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΠΡΟΣ ΟΣΙΩΤΑΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟΝ

ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟ " ΒΑΠΤΙΣΜΑ" ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ