Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ζούμε στιγμές Αποκάλυψης και θα ακολουθήσει η τιμωρία των λίγων που καταδυναστεύουν τους πολλούς.

Ζούμε στιγμές Αποκάλυψης και θα ακολουθήσει η τιμωρία των λίγων που καταδυναστεύουν τους πολλούς.



Οποιοσδήποτε εξωτερικός παρατηρητής σήμερα  βλέποντας τις κολοσσιαίες ζημιές των συστημάτων και των ισχυρών παραγόντων του πλανήτη θα συμπέραινε ότι προηγήθηκε πυρηνικός όλεθρος.  

Το παγκόσμιο σύστημα της Νέας Τάξης βάλλεται οικονομικά σαν να βρίσκεται υπό συνεχή και ανελέητο βομβαρδισμό όλων των βασικών υποδομών του. Μέσα σε λίγες ημέρες οι κυρίαρχες ΗΠΑ έχασαν δύο φορές το ΑΕΠ τους …Έχασαν περισσότερα χρήματα από το ήδη εξωπραγματικό δημόσιο χρέος τους. Οι ιδιωτικές περιουσίες των ισχυρών πολιτών τους έχασαν τόσο όγκο, που μόνον με κατασχέσεις και επιτάξεις κατακτητών θα μπορούσαν να συγκριθούν. Τα εργοστάσιά τους —ακόμα και τα πιο σύγχρονα— έχουν σταματήσει να παράγουν, σαν να έχουν αχρηστευτεί από βόμβες. Η οικονομία των ΗΠΑ μοιάζει σήμερα με την ελληνική οικονομία την ώρα που οι στρατιές των ΝΑΖΙ εισέβαλαν στην κατακτημένη Αθήνα …Στην έρημη Αθήνα.

…ΗΠΑ, Γερμανία και Κίνα έχουν στην κυριολεξία «γονατίσει». Αυτά και μόνον να σκεφτεί κάποιος, καταλαβαίνει ότι πρόκειται περί πολέμου …Περί Παγκοσμίου Πολέμου, εφόσον οι «γονατισμένοι» της κατάστασης είναι οι υπερδυνάμεις τού Πλανήτη. Όμως, στο ίδιο αυτό συμπέρασμα οδηγούν και οι γενικότερες συμπεριφορές των λαών. Ταυτόχρονα δηλαδή με αυτήν την οικονομική πανωλεθρία των ισχυρών τού Πλανήτη, υπάρχει και μια ανάλογη συμπεριφορά των λαών …Απ’ άκρη σ’ άκρη τού Πλανήτη υπάρχει φόβος, πανικός κι απογοήτευση …Τα σούπερ μάρκετ τού Πλανήτη αρχίζουν να αδειάζουν επικίνδυνα και παρατηρείται πλέον έλλειψη βασικών προϊόντων. Υπάρχει μέχρι και απαγόρευση της κυκλοφορίας, σαν να επρόκειτο για κατακτημένο Πλανήτη …Από την Αυστραλία μέχρι τη Γροιλανδία και από τον Καναδά μέχρι τη Γη τού Πυρός, τα πάντα είναι έρημα και δεν υπάρχει σχεδόν καμία φυσιολογική ανθρώπινη δραστηριότητα. Αυτό μόνον μετά από ήττα σε πόλεμο μπορεί να επιβληθεί σε έναν λαό και μέχρι ο κατακτητής να εφαρμόσει τον σχεδιασμό του.

Στο σημείο αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει παράδοξο. Αν ένας εξωτερικός παρατηρητής αγνοεί  ότι αυτά τα τρομερά φαινόμενα που βλέπει προκαλούνται από έναν ιό ή από μια οικονομική συγκυρία, βγάζει το λάθος συμπέρασμα ότι …βλέπει έναν πόλεμο στην εξέλιξή του. Όμως, το παράδοξο εδώ είναι ότι, ενώ υπάρχει η λογική εξήγηση πως δεν γίνεται πόλεμος, ταυτόχρονα είναι πόλεμος και άρα αυτό, το οποίο ως λάθος σκέφτηκε ο παρατηρητής μας, είναι τελικά σωστό, ακόμα κι αν αυτό δεν υποστηρίζεται από τα πραγματικά δεδομένα. Γιατί είναι σωστό; …Γιατί γίνεται πράγματι πόλεμος. Σήμερα εξελίσσεται ένας πόλεμος, ο οποίος έχει προαναγγελθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια …ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι η ανθρωπότητα θα μπει στην Εποχή τού Υδροχόου, άσχετα με τη βούληση των ισχυρών της …ΟΛΟΙ γνώριζαν ότι θα μπαίναμε στην Εποχή τής Ισότητας και της Δικαιοσύνης και άρα ότι θα γινόταν πόλεμος με τους «άνισους» και τους «άδικους», προκειμένου αυτοί να νικηθούν …Πραγματικός κι αναπόφευκτος πόλεμος, εφόσον αυτοί οι πανίσχυροι «άδικοι» ελέγχουν τα ισχυρότερα κράτη και είναι βέβαιο ότι δεν θα παραδίδονταν χωρίς αντίσταση.

Αν λοιπόν ένας αόρατος ιός «έκλεισε» μέσα στα σπίτια τούς λαούς, σαν να ήταν ο πιο σκληρός και αυστηρός κατακτητής, τότε ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι ως πολεμιστές διαλύουν το σύστημα από τα θεμέλιά του; Ποιοι γκρεμίζουν τα «κάστρα» του και εξολοθρεύουν τους «ιππότες» του; Φανεροί εχθροί δεν υπάρχουν, και κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μας έχουν επιτεθεί οι εξωγήινοι. Άρα; …Άρα, για πρώτη φορά στην ιστορία μπορεί κάποιος να φανταστεί το πώς θα ήταν να «καλπάζουν» οι γνωστοί Ιππότες τής Αποκάλυψης …Αόρατοι και φοβεροί ταυτόχρονα …Αντιληπτοί μόνον από τα φοβερά χτυπήματά τους …Δίκαιοι τιμωροί απέναντι σε άδικους ανθρώπους …Αυτό είναι το σημερινό μυστήριο …Είναι φανερό ότι αυτοί οι Ιοί και οι μυστηριώδεις «Ιππότες» κάποιον Σχεδιασμό υπηρετούν και για κάποιον Κύριο «εργάζονται» …Αυτός είναι που θα μας βάλει στην Εποχή τού Υδροχόου …Αυτά μας είχαν υποσχεθεί στις Ιερές Γραφές …Έτσι πολεμάει ο ΕΝΑΣ και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά Του …Έτσι μπαίνουμε στην Εποχή που μας είχε προαναγγείλει αιώνες πριν …Στην Εποχή που μέχρι τώρα έμοιαζε με μακρινή ουτοπία και σήμερα περάσαμε το «κατώφλι» της !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΘΑΙΡΕΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΙΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΠΡΟΣ ΟΣΙΩΤΑΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟΝ

ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟ " ΒΑΠΤΙΣΜΑ" ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ