ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Προς τι η (δαι)εμ(μ)ονικη επιμονή  στον καθολικο - παγκοσμιο εμβολιασμο;

 Για το θέμα της καλούμενης  πανδημίας του Κορωνοίου, όπως τουλάχιστον  αυτή έχει πρόσφατα ορισθεί από τον Π.Ο.Υ, είχαμε την ευκαιρία προ ενός περίπου έτους να εκθέσουμε τις απόψεις μας. Απο τότε πολλά έχουν συμβεί, πολλά έχουν  γίνει  γνωστά και  πολλά  ειπώθηκαν, ένα όμως είναι βέβαιο ότι ο κόσμος δεν κατέστη ασφαλέστερος. Αντίθετα  η φρενίτιδα  στην (παρα) πληροφορηση και  στην  κατατρομοκρατηση σχεδόν όλου του κόσμου  καλά κρατεί και  ενισχύεται. Αν η λέξη  (πάρα) πληροφόρηση  θεωρηθεί ότι ... παραπληροφορει, τότε γιατί  συνεχίζεται παγκοσμίως η μονότροπη πληροφόρηση  για την λοίμωξη αυτή, γιατί  κάθε  αντίθετη άποψη  λοιδωρειται, γιατί πρέπει  πρέπει οι διαφορετικές  απόψεις  να αποκλείονται  από  τον δημόσιο διάλογο, επιτρέποντας έτσι ως μόνη διέξοδο ποικίλες, πολλές φορές ατεκμηριωτες και  ανερμάτιστες  απόψεις και  πληροφορίες  να βρίθουν  στο διαδίκτυο,  στο βαθμό μάλιστα   που  και  αυτές ακούγονται  και δεν γίνεται προσπάθεια, από ποιους αραγε;, να αποκλειστούν ακόμη και  από εκεί. Και όμως τι πιο απλό και  πειστικό θα ήταν η επίσημη Πολιτεία, ο Ακαδημαϊκός κόσμος, η Εκκλησία,  οι επιστημονικές οργανώσεις και  οι πολιτικοί, κοινωνικοί και άλλοι φορείς, όλοι  χωρίς αποκλεισμούς να έχουν πρόσβαση στην τεκμηριωμένη πληροφόρηση  μέσω και της διεξαγωγής  ειδικών συνεδρίων και  ανοικτών για όλους συναντήσεων προς διάχυση  της γνώσεως προς και από κάθε κατεύθυνση. Ίσως τότε δεν θα μπορούσε να  υπάρχει  η σημερινή  κατάσταση  της  σκανδαλώδους μονοκρατοριας των ιδιωτικών και  κρατικών  Μ.Μ.Ε. μέσω των οποίων  ουσιαστικά γίνεται η διάχυση της  επίσημης πληροφόρησης. Επισημη πληροφόρηση που εξακολουθεί με κάθε τρόπο  και  σε κάθε ευκαιρία  με καταιγιστικό  ρυθμό να:

 1. Αποκαλεί σχεδόν παντα "κρουσματα" τις μολύνσεις, την στιγμή που πλέον είναι  αποδεδειγμένα ότι στην συντριπτική  πλειονότητα, οι μολύνσεις δεν οδηγούν σε νοσηροτητα, στην εκδήλωση δηλαδή συμπτωμάτων  από τις οποίες περιπτώσεις  ελάχιστες  είναι πολύ σοβαρές ώστε, όταν υπάρχουν συν-νοσηροτητες, κάτι που κατά κανόνα  συμβαίνει  σε μεγάλης ηλικίας  άτομα, να προκαλούν  ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα, ακόμη και  θανάτους.

 2. Σπανίως αναφέρει τον αριθμό των μολύνσεων σε σχέση με τον αριθμό των εξεταζομενων προσώπων, καθόσον γίνεται αντιληπτό ότι, όσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός  των προσώπων  αυτών,  τόσο  η πιθανότητα να είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των μολύνσεων. Ωσαυτως δεν αναφερεται ο αριθμος των μολύνσεων που αφορα ηδη εμβολιασμενους.

  3. Μην ασχολείται με το πως  προέκυψε ο ιός αυτός. Ολοι ενθυμουμεθα ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα  η προσπάθεια ήταν να αποδοθεί η προέλευση  σε καποιο(α) θηλαστικο(α) ζωο(α), μέσω της τροφής του ανθρώπου! Τελευταία  μόνο με κάποιες επιτροπές δειλά - δειλα εξετάζεται και  η περίπτωση  κατασκευής του στο εργαστήριο. Και  όμως όλες οι ενδείξεις  δειχνουν (θάνατοι υπευθύνων επιστημόνων, τόπος πρώτων μολύνσεων  στην περιοχή της Κίνας που  υπάρχουν τα ανάλογα βιοτεχνολογικα εργαστήρια κ. α.) ότι ο  ιός  κατασκευαστηκε, αφού άλλωστε αυτό  είναι  απόλυτα   εφικτό. Παρ'ολα αυτά φαίνεται ότι για άγνωστους, αλλά προφανείς λόγους δεν ερευνάται η αλήθεια έτσι ώστε ευθύνες νομικές, ηθικες, οικονομικές κ.α. να αποδοθούν, ώστε να  μην  συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

  4. Αποκρυπτει η τουλάχιστον  να μη δίνει την πρέπουσα δημοσιότητα στους θανάτους και  τις ποικίλες παρενέργειες που τα εμβόλια, τα οποία  με τόση σπουδή αναπτύχθηκαν, προκαλούν. Αντ' αυτου, ορισμένοι αριθμοί δίδονται αοριστως  και όχι ενδελεχώς αναφορά για κάθε περίπτωση. Ειναι σαφές όμως ότι τα  εμβόλια γενετικού υλικού, αν και βασίζονται σε βιοτεχνολογικα έξυπνη βάση, κάθε άλλο παρά αθώα είναι, καθόσον χρειάζονται ακόμη πολλά δεδομένα   για  την συναγωγή  συμπερασματων  ως προς  την αποτελεσματικότητα και κυρίως την ασφάλειαν στον άνθρωπο. Αλλωστε ο ιδιος ο ΠΟΥ σε απάντηση σε προηγουμενο αρθρο μας αναφερει τα εξης: "Τα εμβολια κατα του covid - 19 δοκιμαζονται επιμελως για την ασφαλεια καί την αποτελεσματικότητα τους καί στην συνεχεια παρακολουθουνται στενα", γεγονός που καταδεικνυει οτι η ερευνα συνεχιζεται καί τιποτε δεν εχει κριθει ακόμη. Στην πραγματικότητα, με την προφαση (;) και  την αναγκη (;) αντιμετώπισης του ιού ένα παγκόσμιο πείραμα, μια παγκόσμια κλινική μελέτη πραγματοποιείται με πειραματικό υλικό τον παγκόσμιο πληθυσμό και μάλιστα όλων των ηλικιων!

Για τον λόγο άλλωστε αυτό οι Εταιρείες παραγωγής των εμβολίων έχουν απαιτήσει και έχουν λάβει νομοθετική  κάλυψη για οτιδήποτε  αρνητικό προκύψει και στο μέλλον (το ίδιο  συμβαίνει  και με  το  ακαταδιωκτο των διαφόρων  σχετικών εισηγητικων επιτροπων), μέλλον που κυριολεκτικά είναι  αδηλο την στιγμή που έχει πλέον φανεί ότι τα εμβόλια γενετικού υλικού, με το να παράγουν τεράστιο αριθμό της πρωτεΐνης της ακίδος του ιού, αφενός μεν  επάγουν τη παραγωγή αντισωματων (χημική ανοσία, όχι κυτταρικη) μπορούν δε να κυκλοφορούν μέσω του αίματινου ιστού, προκαλώντας  δυνητικά  ως παράδειγμα και φλεγμονές, θορυβώδεις, νευροεκφυλιστικες επιδράσεις, ζημιές στο ενδοθηλιο των αιμοφορων αγγείων, ακόμη και συγκεντρώσεις στα κύτταρα κατά την ωογενεση και  σπερματογενεση, αλλά ακόμη και θανάτους.

 Στα βιολογικά συστήματα, όπως, εκτός του πνευματικού στοιχείου, είναι  και ο άνθρωπος, μια επί μέρους επέμβαση που φαίνεται   καταρχήν  επιτυχής δεν είναι  απαραίτητα  και ασφαλής και προβλέψιμη ως προς την συνολική της δράση στο κοντινό η απώτερο  μέλλον.

 Η σκέψη για ένα παγκόσμιο εμβολιασμο  χωρίς τα δεδομένα πολυετων ερευνών φαντάζει βιαστική, επιστημονικά αστηρικτη και τελικά επικίνδυνη.

 Ο φόβος που έχει απλωθεί, πάντως όχι με ευθύνη του απλού άνθρωπου, εγκλωβιζει την σκέψη και φαίνεται να οδηγεί σε απερισκεπτες ενέργειες. Οι πολιτικές ηγεσίες ηθελημένα η άθελά φαίνεται ότι έχουν υποκύψει στην άποψη ότι κάποια, έστω και πρόσκαιρης μορφής ανοσία πρέπει να δοθεί στο λαό προκειμένου να μην υποστούν και τις πολιτικές συνέπειες που μια διαφαινόμενη κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας θα επέφερε. Μήπως όμως και η πρόσκαιρη έστω λύση που θα δώσουν οι εμβολιασμοί είναι χωρίς άμεσες συνεπειες;

 Εκτός των παρενεργειων που έχουν ήδη αναφερθεί φαίνεται οτι:

  Α. Αποκρυπτεται και δεν δηλώνεται καν ότι οι μεταλλάξεις που τόσο εμφαντικα ανακοινωνονται και ενσπειρουν τον φόβο (είναι γνωστό ότι οι RNA ιοί είναι επιρρεπείς στις μεταλλάξεις) φαίνεται ότι οφείλονται κυρίως στους εμβολιασμούς. Αντιθετα η πληροφόρηση που συνεχώς δίδεται υποστηρίζει ότι για αυτές φταίνε αποκλειστικά οι ανεμβολιαστοι!!

  Και τούτο ενώ είναι παγκοσμίως γνωστό και αποτελεί κανόνα πως κάθε παθογόνο, παράσιτο, ακόμα και έντομο, ακαρι, νηματωδης σκωληκας κ.α.  που προσβάλλει ζώα και φυτά, προκειμένου να ξεπεράσει ένα παράγοντα που ενεργεί εναντίον του (π.χ. αντιβιοτικό, ιοκτονο, εντομοκτονο κ.ο.κ.) αντιδρά μέσω επιλογής και μεταλλάξεων για να μπορέσει κυριολεκτικά να επιβιωσει. Αυτο φαίνεται να συμβαίνει και με τον Κορωνοιο, σε σχέση με την ακίδα S και τα αντισώματα που αυτή επάγει. Προφανώς και η τελευταία μετάλλαξη Δέλτα και Δέλτα συν έγινε με αυτό τον κανόνα.

  Β. Για την ως άνω μετάλλαξη, ειπώθηκε στην αρχή όχι μόνο είναι δέκα τουλάχιστο φορές πιο μεταδοτική αλλά ότι είναι και πιο νοσογονος, προφανώς στην ίδια λογική της τρομοκράτησης. Στην πραγματικότητα όμως φαίνεται ότι απλώς είναι σε ένα σημαντικό βαθμό πιο μεταδοτική, πολύ όμως λιγότερο νοσογονος κάτι που αναμένεται να γίνει και αργότερα. Αλλωστε το ίδιο συνέβη και με την Βρετανική και της Ν. Αφρικής που και γι αυτές επιχειρήθηκε το ίδιο σενάριο τρομοκρατησης στην κατεύθυνση της πίεσης για εμβολιασμο. Δηλωτικό της μη σωστής και παραπλανητικης πληροφόρησης αποτελεί και το γεγονός ότι οι μεταλλάξεις χαρακτηρίζονται μέχρι τώρα ως Αγγλική, Ν. Αφρικής, Βραζιλίας, Χιλής κ.ο.κ. υπονοώντας ότι αναπτύχθηκαν ξεχωριστά στις περιοχές αυτές…απ' οπου θα εξαπλώνονταν και σε άλλες χώρες με τους ταξιδιώτες. Απέδιδαν δηλαδή τις μεταλλάξεις στην επίδραση των συνθηκών και χαρακτηριστικών της χώρας των και των ανθρώπων εκεί και όχι στο κοινό στοιχείο που ενωνε τις χώρες αυτές. Άφηναν δηλαδή να εννοηθεί ότι για παράδειγμα η μετάλλαξη εκεί που την ονόμασαν Ινδική εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο μέσω των ταξιδιωτών και μόνο όταν είδαν ότι αυτό δεν μπορεί να υποστηριχθει (δηλαδή πόσοι Ινδοί ταξίδευαν σε όλες τις χώρες του κόσμου) ονόμασαν την μετάλλαξη αυτή Δέλτα

  Γ. Με μοχλό τις ως άνω μεταλλάξεις η πίεση προς όλους γίνεται όλο και πιο ασφυκτική και δικαιολογεί τους καθολικούς εμβολιασμους ακόμα και σε νέους και παιδιά που αποδεδειγμένα εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων που αφορούν υποκείμενα προβλήματα, σπανίως, νοσούν, ιδιαίτερα τώρα με τις μεταλλάξεις που επιδεικνύουν πολύ μικρότερη νοσηροτητα.

  Δ. Αναφορα και πληροφόρηση για άλλα πλην των εμβολίων μέσα αντετωπισης της λοίμωξης σπανίως δίδεται, ως εάν τα εμβόλια είναι το μέσον και όχι ένα από τα μέσα για την αντιμετώπιση αυτή. Πραγματι σε πολλούς δίνεται η εντύπωση μιας ακατανόητες και υποπτης, κυριολεκτικά δαιμονικης εμμονής στον εμβολιασμο σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις ηλικίες. Με κάθε μέσο, μονότροπη πληροφόρηση, δικαιώματα για φυσιολογική ζωή μόνο στους εμβολιασμενους, απαγορεύσεις κάθε είδους στους ανεμβολιαστους και σε κάθε περίσταση προωθείται η έννοια και η πρακτική του αέναου πανεμβολιασμου, τόσο που κάνεις αναρωτιεται γιατί να συμβαίνει αραγε αυτό, γιατί το παγκόσμιο αυτό πείραμα, γιατί η μεθόδευση αυτη; Ας πείσουν με ανοικτή πληροφόρηση, με πολύπλευρο διάλογο σε όλα τα πεδία. Υπάρχει περιθώριο με καλοπροαιρετο διάλογο να πείσουν, αλλά και να πεισθουν. Εδώ ας θυμηθουμε το εξης: «δεῦτε διαλεχθῶμεν, λέγει Κύριος Παντοκρατωρ»

  Ειδικότερα για την Εκκλησία οι κάθε είδους υπερβολικές απαγορεύσεις δεν πείθουν πάντα για αγαθες προθέσεις για παρεμπόδιση εξάπλωσης του ιού, αφού το παράδειγμα της επιβολής τελεσης της Αναστάσεως 3 ωρες πριν τα μεσάνυχτα προφανώς πέραν της αντικανονικοτητος και σε κανονικο και δογματικο επίπεδο (Σαββατον αντί Κυριακής) είχε ως αποτέλεσμα περισσότεροι πιστοί να προσέλθουν αυξάνοντας δηλαδή τον συνωστισμό τον οποίο υποτίθεται θα μείωνε η ως άνω αντικανονική επιβολή, καταδεικνυοντας τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που μεθόδευσαν την ενέργεια αυτή και υποδεικνυοντας επόμενες αδικαιολογητες ενέργειες εις βάρος της Ορθόδοξου Πίστεως.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΘΑΙΡΕΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΙΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΠΡΟΣ ΟΣΙΩΤΑΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟΝ

ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟ " ΒΑΠΤΙΣΜΑ" ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ