ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ


Κοινόχρηστο δημόσια  -  Χθες 12:53 μ.μ.
Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μέρες του απόλυτου σκότους.
Καλύτερα φονιάς παρά αιρετικος. Στον φονια η Χάρις μένει έστω μια σπίθα. Τον αιρετικό η Θεία Χάρις τον εγκαταλείπει.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΏΝ θα γίνει η γέφυρα που θα ενώσει την κόλαση με την Ελλάδα. Μετά απ την συνάντηση του πατριαρχη του αρχιεπισκοπου με το θηρίο της αποκαλυψεως και όλων των αθεων που θα παρευρεθούν στο νησί των αντιπαπικων αγίων, η Ελλάδα θα μετατραπεί σε κόλαση.

Προ ολίγου ενόχλησα τηλεφωνικά την ιερά αρχιεπισκοπη για να διαμαρτυρηθώ σαν ορθόδοξος χριστιανός για το ολίσθημα που θα γίνει.
Μίλησα με το ιδιαίτερο γραφείο του αρχιεπισκοπου. Δεν θέλω από φόβο μην σκανδαλησω να σας μεταφέρω τον διάλογο. Το μόνο που θα πω είναι. ................
..............
κυριε (μου είπε με τόνο! !!!)η απόφαση είναι της ιερας συνόδου. Είστε εσείς εκκλησία; ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; (έχουν αλλάξει όλη την θεολογία περί εκκλησίας )! !!που θα κρίνετε την σύνοδο? ???????

Μα πάτερ μου και ο άγιος Πειραιώς έκρινε αυτή την απόφαση! !!!!και πριν προλάβω να τελειώσω! !!!σε ποιο έντονο ύφος! !!!!!!
ΓΙΑΤΊ Ο ΠΕΙΡΑΙΏΣ ΕΊΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ???? Και προσγειώθηκε το ακουστικό ανώμαλα! !!!

Εκκλησία μακαριωτατε δεν είστε εσείς που ακυρώνεται ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΊΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ . Και άγγελος λέει ο Απ Παύλος εάν σας πει κάτι διαφορετικό από αυτό που εμείς οι Απόστολοι κυρητουμε ΑΝΑΘΕΜΑ! !!!!!!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΝΑ ΑΚΥΡΏΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΘΑΙΡΕΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΙΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΠΡΟΣ ΟΣΙΩΤΑΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟΝ

ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟ " ΒΑΠΤΙΣΜΑ" ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ