Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ

ΞΕΝΗ ΠΛΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙΣ

Μητροπολίτης (τοῦ Ν.Η.) Καλαβρύτων ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ:
Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ!
By Dioptra-News Μαρτίου 10, 2016

Μητροπολίτης Καλαβρύτων
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ:Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ!
ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!
Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (1ον)
* ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ!
__________Με οδύνην ψυχής είδαμε, ότι η παλαιά και σοβαρή (σοβαρή τώρα πια;;;;) εφημερίδα των Αθηνών «ΤΟ ΒΗΜΑ» στην Κυριακάτικη Έκδοση της 14ηςΦεβρουαρίου ε.ε. προσέφερεν ως δώρο στους αναγνώστες της «το ΚΟΡΑΝΙΟΝ», δηλαδή το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων!
__________Η κίνησις αυτή πλημμύρισε με ιερή αγανάκτηση την ψυχή μας! Θα ήτο ποτέ δυνατόν μια σοβαρή εφημερίδα της Τουρκίας να εκτυπώση και να διανείμη στους αναγνώστες της την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ; ΟΧΙ!, βέβαια! Χίλιες φορές όχι!
__________Εκ του παραδείγματος αυτού και μόνον αποδει-κνύεται πόσο εγκληματική ήταν η ενέργεια αυτή της εφημερίδος «ΤΟ ΒΗΜΑ».
__________Εκφράζουμε, λοιπόν, την λύπη μας και την αγανάκτησή μας για την εγκληματική αυτή ενέργεια κατά της Ορθοδόξου Πίστεώς μας, κατά της χριστιανικής Ελλάδος!
__________Όλοι, λοιπόν, και όλα εμολύνθησαν;
__________Σας καλώ, Σας παρακαλώ πατρικά, να σαμποτάρετε «ΤΟ ΒΗΜΑ». Μη το ξαναπιάσετε στα χέρια σας. Κατατάσσεται στους εχθρούς της Ορθοδοξίας. Άρα έχει δίκιο η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», όταν δημοσιεύει άρθρο με τίτλο: «Ο ισλαμικός βιασμός της Ευρώπης» (βλ. φ. της 19/2/2016) (παρακάτω θα δείτε και την σχετική αφίσσα).
Έπειτα από τα παραπάνω ελάτε τώρα να δούμε μερικά στοιχεία από τη διδασκαλία του Κορανίου. Θα φρίξετε, θα ανατριχιάσετε!
«Η ιστορία του Ισλάμ και η μελέτη της ιεράς γραφής του, του Κορανίου, μας βοηθά να κατανοήσουμε την φύση της Ισλαμικής Θεολογίας περί διαδόσεως της θρησκείας μέσω του πολέμου και της αυτοαποκαλούμενης ‘’Τζιχάντ’’, δηλ. του Ισλαμικού ιερού πολέμου. Αυτή εδράζεται επί της ισλαμικής πίστεως περί της μετά θάνατον ζωής και της ανταμοιβής που θα λάβουν από τον Αλλάχ όσοι σκοτωθούν ως μάρτυρες της πίστεως, θανατώνοντας επίσης όσο το δυνατόν περισσότερους ‘’απίστους’’.
Αυτό αποτελεί θρησκευτικό νόμο της Σαρία. Είναι ανεξήγητο το γεγονός ότι πολλοί βομβιστές αυτοκτονίας στις Δυτικές χώρες, που προχώρησαν σε Ισλαμικές επιθέσεις εναντίον τους, ήσαν μουσουλμάνοι δεύτερης γενιάς, γεννημένοι στην Ευρώπη, μορφωμένοι στα Ευρωπαϊκά σχολεία και πανεπιστήμια και, σε πολλές περιπτώσεις, ήσαν σχετικώς ευπορότεροι και πιο προνομιούχοι από πολλούς άλλους μουσουλμάνους.
Οπωσδήποτε, ιδεολογικοί και θρησκευτικοί παράγοντες παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στην καλλιέργεια και διάδοση της σύγχρονης Ισλαμικής βίας. Ο Δυτικός πολιτισμός θεμελιωμένος στις χριστιανικές και δημοκρατικές αξίες απειλείται από την εξάπλωση των ισλαμικών ιδεών. Η σύγκρουση είναι θρησκευτική και ιδεολογική, θεμελιώδης. Μια βασική διαφορά είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των κυβερνητικών αρχών. Οι Δυτικές κοινωνίες σέβονται τις πολιτικές αρχές και εξουσίες κάθε έθνους και κατανοούν ότι αυτές έχουν σκοπό να εξασφαλίσουν την κοινωνική τάξη. Το λέει άλλωστε και η Αγία Γραφή «Αποδότε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ» (από το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο κβ’,21) . Εν πλήρη αντιθέσει, η απώτερη επιδίωξη του Ισλάμ είναι να υποτάξει όλα τα έθνη υπό τον ισλαμικό νόμο (Σαρία), ακόμη και αν αυτό σημαίνει την ανατροπή των υπαρχουσών κυβερνήσεων. Σε αυτό το μίγμα πολιτικής και θρησκείας, οι ισλαμιστές ηγέτες χρησιμοποιούν το χρήμα και την αφθονία του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής, ως μέσον για την διάδοση του Ισλάμ και παγκοσμίως. Το πετρέλαιο αποτελεί το ‘’δώρο του Αλλάχ’’, για την επικράτηση του Ισλάμ, χάρη στο οποίο οι μουσουλμάνοι έχουν κατασκευάσει χιλιάδες τζαμιά σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, έχουν ιδρύσει τηλεοπτικά δίκτυα με επιρροή, τυπώσει και διαδώσει φυλλάδια και βιβλία για να προπαγανδίσουν την εξάπλωση του Ισλάμ».(Εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ , 2/12/2015 σελ. 10)
__________Απευθυνόμενοι στους παράγοντες της Εφημερίδος «ΤΟ ΒΗΜΑ» θα ηθέλαμε να τους ερωτήσουμε:
__________Αγαπητοί μας,
______________Αυτό, λοιπόν, είναι το ιδεώδες, που λανσάρετε στην Ελληνική κοινωνία; «Σκοτώστε τους απίστους;» «Όσοι σκοτωθούν ως μάρτυρες της πίστεως, θανατώνοντας επίσης όσο το δυνατόν περισσότερους απίστους, θα πάνε στον Παράδεισο!!! Τι είσθε, λοιπόν; Απλώς Τζιχαντιστές ή μήπως Καθηγητές του Τζιχάντ; Λυπούμεθα για λογαριασμό σας.
__________Σε σας, λοιπόν, αφιερώνουμε το παρακάτω σκίτσο, που δημοσιεύθηκε ως εξώφυλλο στο περιοδικό «w SIECI» της Πολωνίας! Εκεί εμφανίζεται μια λευκή γυναίκα, τυλιγμένη με τη σημαία της Ε.Ε., να δέχεται επίθεση από σκουρόχρωμα (δηλαδή μαύρα) χέρια! Θέλει να εκφράσει την αγανάκτηση κάποιων γυναικών από τη Γερμανία, οι οποίες έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης από ομάδες ανδρών αραβικής και αφρικανικής καταγω- γής στην Κολωνία. (Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, 19/2/2016, σελ 9).
_______Δεχθήτε λοιπόν, την αγανάκτηση της ελληνοχριστιανικής ψυχής μου. Αίσχος!
Αίγιον, 10 Μαρτίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Σχόλια

  1. Υπενθυμίζω πώς ὄταν οἱ Κρυπτοχριστιανοί τοῦ Πόντου εζήτησαν ἀπό τόν Βαρθολομαῖο νά τούς βαπτίση κλπ. ὀ Βαρθολομαῖος εἶπε: "Δέν χρειάζεται νά βαπτισθῆτε τό ἴδιο εἶναι". Καί ὅταν οἱ ἴδιοι ἐζήτησαν ἀπό τήν Γνησία Ὀρθόδοξον Ἐκκλησία νά στείλουμε ἐμεῖς Ἱερεῖς νά τούς βαπτίσουν, ὀ Βαρθολομαῖος ἔκανε τό πᾶνα διά νά φέρη ἐμπόδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΘΑΙΡΕΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΙΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΠΡΟΣ ΟΣΙΩΤΑΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟΝ

ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟ " ΒΑΠΤΙΣΜΑ" ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ